Ingredients:
150g de verat
500g de pèsols congelats
250g d'aigua mineral
500g de sucre
500g de sal
200g Oli oliva
15g Vinagre xerès
Verdures envinagrades (veure verdures envinagrades)
Escarola
Brots de blat de moro
Micromesclum
Sal i oli
Tomàquet concassé
Rabanet
Piparra envinagrada
Cogombre impregnat d'Aromes de Montserrat
Elaboració:
1.-Posar l'aigua a bullir a la termomix amb un pessic de sal, quan bulli tirar-hi els pèsols i triturar a màxima potència.
2.-Tallar les verdures i reservar.
3.-Impregnar al buit el cogombre.
4.-Tallar i netejar l'escarola.
5.-Netejar la tripa del peix filetejar i treure els lloms,
6.-Posarem el peix en una salmorra al 10% durant 15 minuts
7.-Tallarem els lloms en esbiaix, de la mida d'un centímetre i mig i els posarem dins del bany d'oli i vinagre 5 minuts a 50ºC.
8.-Treure, escòrrer i amb n bufador cremarem la pell.
9.-Per marinar el peix mesclarem la sal i el sucre, treurem les pells dels lloms del verat i enterrarem amb la sal i el sucre durant 20 minuts.
Muntatge del plat:
1.-Farem un cercle amb la crema de pèsol, disposarem els dos tipus de peix, les verdures i farem en el centre un petit buquet d'amanida amb els brots i el tomàquet concassé.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada