dilluns, 3 de desembre del 2018


Ingredients:
150g de Xocolata de llet extra
150 g de Crema de cacau
40 g d'arròs inflat
1 pessic de sal

Elaboració:

1- Fondrem la xocolata
2- hi barrejarem la crema de cacau
3- afegirem l'arròs inflat i ho remenarem bé
4- Emmotllem i ho deixem refredar

Mentre es refreda ho podem decorar amb fruits secs i altres decoracions o bé xocolata negra. 
També es pot encamisar el motlle així quedarà una cobertura més brillant.

Una altra recepta:

300g de cobertura amb llet
130g praliné ametlla
100g d'arrròs inflat

500g Cobertura negra + 150g de mantega de cacau

Fondre la cobertura al microones
Afegir-hi el praliné i remenar
Afegir-hi l'arròs i remenar
Encaixar
Atemperar la xocolata amb la crema de cacau.
Banyar i refredar.



Tagged: ,