Jordi Parés i Mozo
Pàgina d'inici
dilluns, 3 de desembre del 2018
Torró de xocolata blanca amb fruits secs
8:38 by enjordipares@gmail.com
No comments
Ingredients:
125 g de xocolata blanca
125 g de praliné
125 g de fruits secs o bé fruita confitada
Elaboració:
1- Fondre la xocolata blanca
2- Barrejar el praliné
3- Afegir la Fruita seca o confitada
4- Emmotllar
5- Deixar refredar 24 hores.
Podem decorar amb xocolata negra
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a X
Comparteix a Facebook
Tagged:
BASES DE PASTISSERIA
,
RECEPTES
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Categories
aletes de pollastre
(1)
APERITIU
(76)
ARROSSOS
(4)
BASES DE PASTISSERIA
(10)
Braves
(1)
bread at home
(1)
CARNS
(57)
cereals
(1)
coca de recapte
(1)
coques de vidre
(1)
cornets i banyetes de sobrassada
(1)
crestes de poma
(1)
Croquetes
(1)
DOCUMENTS
(7)
Dolços
(4)
enfilats
(1)
ENTRANTS CALENTS
(71)
ENTRANTS FREDS
(42)
formatjades
(1)
Fotografies del grup
(4)
GUARNICIONS
(6)
guirlache
(1)
joemconfino
(3)
joemcorono
(4)
joemquedoacasa
(3)
llenques per untar
(2)
Nadal
(4)
nuggets
(1)
PA
(4)
pa a casa
(2)
Panadons
(1)
PEIXOS
(43)
pinxos
(1)
Postres MP04
(92)
Postres MP06
(46)
RECEPTES
(401)
rubiols
(1)
SALSES
(3)
SOPES CALENTES
(6)
Tallers
(28)
torró ametlles
(1)
torró xocolata
(1)
turrón almendras
(1)
Dades personals
enjordipares@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet
Seguidors
Amb la tecnologia de
Blogger
.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada