dijous, 7 de febrer del 2019


Ingredients:
8 Litres d'aigua a temperatura ambient
800g de sal
Una mitjana de vedella
Oli oliva
Procediment:
1.-Prepararem la salmorra amb l'aigua i la sal i triturarem amb un braç triturador, ho farem amb aigua a temperatura hambient per tal de que es disolgui molt bé la sal.



2.-Posarem a refredar la salmorra a l'abatedor i quan estigui freda, posarem la itjana de cedella a dins durant dues hores, ho reservem filmat etiquetat i a la cambra.


3.-Un cop passades les dues hores treurem la carn del bany de salmorra i l'eixugarem bé, tot seguit marcarem les peces amb oli d'oliva ben marcades.
4.-Abatrem la temperatura de les carns i les posarem en una bossa de cocció amb una mica d'oli d'oliva.



 5.-Tot seguit introduirem les bosses dins l'aigua a 55ºC durant 3 hores.


6.-Sense treure de la bossa, tornem a refredar i podem reservar en aquest punt


Tagged: ,