dijous, 7 de febrer del 2019







Ingredients
300g de farina de força
90g de sucre
1 ou
100ml de llet
Canyella en pols
Mitja llimona ratllada
Sal
30g de llevat fresc

50g de mantega

Fruita confitada
Farina d'ametlla
sucre
Ou per pintar

Elaboració:
1.-Barrejarem tots els ingredients primer els líquids i seguidament els secs. Finalment hi afegirem la mantega freda.
2.-Deixarem reposar la massa a la nevera perquè ens agafi cos i que es pugui amassar un mínim de 6h.
3.-Amassarem de manera que es vagi desenganxant de la taula, mireu de no posar-hi farina, si creieu que n'hi convé n'hi podem posar una mica. Anirem fent amassades durant 3 o 4 minuts i deixarem reposar a la nevera 10 minuts més. Això ho farem fins a 5 vegades.
4.-Amb una mica d'oli d'oliva estirarem formant la típica forma de coca, si ens té nervi haurem de deixar-la reposar.
5.-Deixarem fermentar la coca fins que dobli el volum.
6.-Pintarem la coca amb ou, farcirem amb fruita confitada, hi afegim el sucre barrejat amb farina d'ametlla i deixarem acabar de fermenta 15 minuts més.
7.-Enfornarem 170ºC
8.-Quant surti del forn hi tirem anís dolç i deixem refredar.



Tagged: ,