Pinxos de verdures:
Verdures a la brasa
La brasa ens agrada a totes, però com es couen les hortalitzes per tal que quedin tendres però no cremades?
Us heu fixat com es couen els calçots o les castanyes, es fan amb una doble cocció, on la primera es realitza sobre la brasa i seguidament dins del paper de diari. Aquesta segona cocció és clau per poder deixar les verdures ben cuites i tendres, es couen amb el seu propi vapor!!!
Pinxo vermell:
500g de carn
2 grans d’all
15 ml suc de llimona
½ c pebre v picant
4 c P. V. Dolç
1 c Comí
1 c Pebre
Cilantre fresc i julivert
Sal i OOVE
Pinxo groc:
500g de carn de porc o pollastre
50g de curcuma
2 grans d’all
25g de pebre vermell dolç
1 c de comí
1c pebre negre
1c cilantre
½ llimona
Vi blanc
Julivert
Sal i OOVE
Dues elaboracions típiques de les carnisseries d'aquí: Marinem les carns amb diferents amaniments, oli d'oliva i 24h mes tard les podem enfilar i coure, haurem tenderitzat, aromatitzat i amanit les carns, allargant la seva vida útil i donan-les un caràcter tradicional.
Gilda:
Piparras
Anchoas
Aceitunas
Un aperitiu de CINE! acompanya els millors vermuts, amb unes patates braves, són autèntiques i molt clàssiques de la gastronomia de la península.
Plàtan amb bacon:
Láminas de bacon
Plàtano verde
Oli de vainilla
Segurament una versió dels clàssic dàtils amb bacon, amanits amb un toc d'oli de vainilla.
Llagostins al curry verd:
Para el curry:
40g de chile verd
20g de gengibre
Q/S Llet de coco
12g d’all
60g de xalota
7g llimona
5g de cilantre
1c cilantre gra
1c pebre
Suc dels caps del llagostí
Sal i OOVE
Referència Indonesa, base de la seva cultura diria que tan com la nostra escudella, un plat típic de la gastronomia internacional diferent al que tenim present com a curry, de color groc, molt diferent...
Fruita i xocolata:
Pera, poma, plàtan, taronja
Atemperarem la xocolata pel mètode del sembrat, banyarem la poma amb aquesta xocolata i enfilarem les fruites...
Salmò amb poma:
Tacos de salmò i poma.
Una combinació excepcional, la poma amb el salmò, un espectacle!!!
Filet de porc amb pinya:
Filet de porc i pinya
Clàssica mescla del porc amb la pinya natural i cuit a la brasa...
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada