dijous, 21 de gener del 2021

Pinxos de verdures:

Verdures a la brasa

La brasa ens agrada a totes, però com es couen les hortalitzes per tal que quedin tendres però no cremades?

Us heu fixat com es couen els calçots o les castanyes, es fan amb una doble cocció, on la primera es realitza sobre la brasa i seguidament dins del paper de diari. Aquesta segona cocció és clau per poder deixar les verdures ben cuites i tendres, es couen amb el seu propi vapor!!!


Pinxo vermell:

500g de carn

2 grans d’all

15 ml suc de llimona

½ c pebre v picant

4 c P. V. Dolç

1 c Comí

1 c Pebre

Cilantre fresc i julivert

Sal i OOVE

Pinxo groc:

500g de carn de porc o pollastre

50g de curcuma

2 grans d’all

25g de pebre vermell dolç

1 c de comí

1c pebre negre

1c cilantre

½ llimona

Vi blanc

Julivert

Sal i OOVE

Dues elaboracions típiques de les carnisseries d'aquí: Marinem les carns amb diferents amaniments, oli d'oliva i 24h mes tard les podem enfilar i coure, haurem tenderitzat, aromatitzat i amanit les carns, allargant la seva vida útil i donan-les un caràcter tradicional.


Gilda:

Piparras

Anchoas

Aceitunas

Un aperitiu de CINE! acompanya els millors vermuts, amb unes patates braves, són autèntiques i molt clàssiques de la gastronomia de la península.


Plàtan amb bacon:

Láminas de bacon

Plàtano verde

Oli de vainilla

Segurament una versió dels clàssic dàtils amb bacon, amanits amb un toc d'oli de vainilla.


Llagostins al curry verd:

Para el curry:

40g de chile verd

20g de gengibre

Q/S Llet de coco

12g d’all

60g de xalota

7g llimona

5g de cilantre

1c cilantre gra

1c pebre

Suc dels caps del llagostí

Sal i OOVE

Referència Indonesa, base de la seva cultura diria que tan com la nostra escudella, un plat típic de la gastronomia internacional diferent al que tenim present com a curry, de color groc, molt diferent...


Fruita i xocolata:

Pera, poma, plàtan, taronja

Atemperarem la xocolata pel mètode del sembrat, banyarem la poma amb aquesta xocolata i enfilarem les fruites...


Salmò amb poma:

Tacos de salmò i poma.

Una combinació excepcional, la poma amb el salmò, un espectacle!!!


Filet de porc amb pinya:

Filet de porc i pinya

Clàssica mescla del porc amb la pinya natural i cuit a la brasa...


Tagged: , , ,