ENTRANTS FREDS D'UNA SOLA MOSSEGADA:
Canapès:
Llesca petita de pa tou a sobre de la qual s'hi posa menjar, segurament alguna pasta alimentària, on s'hi poden afegir diversos elements
Salmò amb Philadelphia:
Mantegues compostes
Tartaletes:
Sobint conegut com a barqueta, és una espècie de plat volant de gran varietat en el seu farcit. La base de la tartaleta sol ser de retalls de full, o pasta wonton, pasta brisa, etc... Depenent del farcit poden ser tan dolces com salades.
Amanida rusa amb pernil dolç i iogurt:
Amanida alemana:
Ou dur, api, mostassa, mahonesa sal i pebre.
Torradetes de:
Bruschetas, paninis, crostini, o simplement torradetes, són el suport ideal per a servir diferetns presentacions per a completar un aperitiu...
Pera, roquefort i anous
Foie i mango caramelitzat
Formatge d'ovella i "membrillo"
Enrotllats de:
Una altra presentació en pa tou o també en crep, en que per contra, l'element de farcit es posa a l'interior i s'enrrotlla entre si per donar una altra presentació...
Pasta de salmò amb formatge crema:
Philadelphia amb olives
Patè amb pernil cruixent i fromatge cruixent
Salmó amb cogombrets i anet
Bombons de:
En motlle, servit com un bombó encamisat
Pernil
Pasta de pa de motlle, formatge fresc, philadelphia, ametlles i trocets de pernil
Albocat amb salmò
Albocat, salmó fumat, cogombrets i anet
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada