dimecres, 3 de febrer del 2021

ENTRANTS FREDS D'UNA SOLA MOSSEGADA:


Canapès:

Llesca petita de pa tou a sobre de la qual s'hi posa menjar, segurament alguna pasta alimentària, on s'hi poden afegir diversos elements

Salmò amb Philadelphia:

Mantegues compostes




Tartaletes:

Sobint conegut com a barqueta, és una espècie de plat volant de gran varietat en el seu farcit. La base de la tartaleta sol ser de retalls de full, o pasta wonton, pasta brisa, etc... Depenent del farcit poden ser tan dolces com salades.

Amanida rusa amb pernil dolç i iogurt:

Amanida alemana:

    Ou dur, api, mostassa, mahonesa sal i pebre.



Torradetes de:

Bruschetas, paninis, crostini, o simplement torradetes, són el suport ideal per a servir diferetns presentacions per a completar un aperitiu...

Pera, roquefort i anous

Foie i mango caramelitzat

Formatge d'ovella i "membrillo"



Enrotllats de:

Una altra presentació en pa tou o també en crep, en que per contra, l'element de farcit es posa a l'interior i s'enrrotlla entre si per donar una altra presentació...

Pasta de salmò amb formatge crema:

Philadelphia amb olives

Patè amb pernil cruixent i fromatge cruixent

Salmó amb cogombrets i anet

Bombons de:

En motlle, servit com un bombó encamisat

Pernil

    Pasta de pa de motlle, formatge fresc, philadelphia, ametlles i trocets de pernil

Albocat amb salmò

    Albocat, salmó fumat, cogombrets i anet