dijous, 9 de novembre del 2023

 


Ingredients pel massapà de taronja:

115 g de farina ametlles
115 g de sucre
15 g d'aigua
raspa d'una taronja

Elaboració:

1.- Mescleu la farina d'ametlles i el sucre.
2.- Raspeu la taronja amb cura de no introduir la part blanca.
3.- Afegiu l'aigua i amasseu lleugerament sols per aconseguir una massa homogènia.
4.- Emmotlleu i sobre un paper de forn coeu 4 minuts a 220ºC
5.- Deixeu refredar i torneu a posar dins el motlle, un cop sigui fred seguir amb la resta de la recepta.


Ingredients pel massapà de Pòlvores de DUC.

125 g de farina d'ametlles
100 g de sucre
25 g d'aigua

1 (25g) rovells d'ou
20g de pòlvores de DUC
   Canyella, gingebre, clau d'olor, pebre, sucre moscobado, cardamom...


Elaboració:


1.-Fer un xarop a 118ºC amb el sucre i l'aigua.

2.-Mentre tant barrejar la farina d'ametlla, els rovells d'ou i les pòlvores de DUC.
3.-Un cop tinguem el sucre a put, abocar-lo dins de la preparació anterior i barrejar enèrgicament.
4- Disposeu del motlle on hi tenim el massapà de taronja, formeu amb l'espàtula i reserveu.