dilluns, 9 de setembre del 2013

BOCARTES A LA CASSOLA

Ingredients per a 4 persones


750gr de seitó fresc
1 ceba
4 grans d'all
2 branques de julivert
2 cullerades de salsa de tomàquet
oli d'oliva
sal, pebre vermell, pebre i sucre
Mise-en-place
1- Netejar el seitó, sense cap ni tripa.
2- Pelar i tallar la ceba a brunoise.
3- Pelar i picar l'all.
4- Picar el julivert.
5- Desespinar els seitons envolcallar amb una fulla de porro escaldada

Elaboració
1- En una cassola de fang sofregir la ceba amb un fil d'oli fins que sigui tendre.
2- Incorporar l'all, i la salsa de tomàquet i el pebre vermell.
3- Per últim, els seitons amanits amb sal i una mica de pebre, i el julivert picat.
4- Tapar la cassola i deixar coure els seitons uns 5 minuts a foc lent o bé al forn a 200ºC

Muntatge
1- Reduïr la salsa de tomàquet
2- Pintar el plat amb la salsa
3- Disposar els bocartes desespinats i reconstruïts a sobre i acabar amb una espina fregida  al damunt. 
4- Acompanyar amb una gelatina de fino.


Tagged: ,