diumenge, 15 de setembre del 2013

MAGDALENES

Ingredients per a 10 magdalenes mitjanes

6 ous (300 g)
75g de llet
300 g de sucre
200 g de mantega
15 g d'impulsor
Ratlladura de llimona
375 g farina fluixa

Mise-en-place

1- Pesar tots els ingredients
2- Elaborar la ratlladura de llimona
3- Separar les clares dels rovells
4- Fondre la mantega
5- Tamisar la farina amb el llevat

Elaboració

1- Amb unes varetes, muntar les clares i blanquejar els rovells.
2- Afegir la farina juntament amb l'impulsor. Incorpora la massa amb una llengua.
3- Afegir la mantega fosa, però no calenta, i la llet.
4- Deixa reposar la preparació una 30 min i omple les càpsules de paper sobre una llauna, just per anar al forn. Si utilitzes el forn pizzer utilitzar una segona llauna per evitar cremar la base.
5- Coure 180ºC durant 25 min comprovar seguidament el procés de cocció.
6- Verifica la cocció punxant una mostra amb un escuradents.

Acabat

Reservar les magdalenes amb paper film un cop fredes per evitar ressecat. 

Tagged: