GUATLLES EN ESCABETX
Ingredients per a 4 persones
4 guatlles
100ml d'oli d'oliva
100ml de Xerès sec
50ml de vinagre de vi de Xerès
100ml d'aigua mineral
400gr de pastanaga
4 grans d'all
1 ceba mitjana
1 fulla de llor, una branca de julivert i farigola
pebre negre en gra
sal
Mise-en-place1- Netejar les guatlles, salpebrar-les i lligar-les.2- Pelar i tallar la pastanaga i la ceba a juliana.Elaboració1- Escalfar l'oli en una cassola i daurar les guatlles.2- Afegir la ceba, la pastanaga, les herbes aromàtiques, la sal i els grans de pebre.3- Deixar ofegar tot junt durant 10 minuts.4- Incorporar el vi i el vinagre i deixar coure 10 minuts més.5- Afegir l'aigua, han de quedar just cobertes i coure durant 1hora aprox. fins que la carn sigui ben tendra.6- Retirar les guatlles i desossar-les.
Muntatge
1- Posar la guatlla en el plat i cobrir amb l'escabetx, es pot acompanyar amb una amanida variada.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada