PASTÍS DE VERDURES
Un "finger-food" de verdures que vam fer per l'aperitiu de Sant Pol, una delícia...Espinacs, ceba i porro i pastanaga.
Ingredients:
300 g d'espinacs
300 g ceba i porro
300 g pastanaga
6 ous
300 g de crema de llet 35% MG
20 grams de formatge
Un polsim de sal i pebre blanc
Un polsim de sal i pebre blanc
Mis-en-place
1- Netejar les verdures
2- Coure les verdures a la anglesa per separat
3- Triturar totes les verdures i passar pel xino la ceba i el porro i els espinacs.
Elaboració
1- Fer la mescla de cada vegetal
300 g d'espinacs
2 ous
100 grams de crema de llet 35 % MG
i en el cas de la de ceba i porro afegirem els 20 g de formatge
Muntatge
1- Posarem el forn pre-escalfat a 180ºC mixte (forn de l'escola, en un forn de casa podem posar una plata d'aigua al fons del forn)
2- Un cop les verdures estan mesclades amb els preparats abocar sobre un motlle folrat amb un paper film.
3- Començarem amb el d'espincs i l'enfornarem uns instants perquè faci una pell al damunt que ens ajudarà a aguantar la cada següent.
4- Un cop hem tret la capa d'espinacs del forn hi abocarem la de ceba i porro i repetirem la operació, uns segons més al forn.
5- Finalment abocarem la útima mescla de pastanaga al damunt de tot, i ja ho podrem deixar al forn perquè es cogui del tot.
6- Ho deixarem al forn 30 min, o fins que la massa estigui completament cuita
7- No desmotllar fins que no estigui del tot fred
8- Tallar a porcions que ens càpiguen a la boca
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada