PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE CARN
Ingredients per a 4 persones
16 pebrots del piquillo sencers en conserva
250gr carn picada de porc
250gr carn picada de vedella
2 cebes
2 grans d'all
150ml de salsa de tomàquet
100ml de brou de carn
100ml d'oli d'oliva
100ml de Xerès sec
50ml de nata líquida
sal i pebre
Mise-en-place
1- Pelar i picar la ceba i l'all a brunoise.
2- Escorrer els pebrots del piquillo i treure les llavors.
Elaboració
1- Posar 50ml d'oli en una cassola i ofegar la ceba i l'all, fins que comencin a daurar-se.
2- Afegir la salsa de tomàquet, el xerès i el brou de carn, deixar coure 10 minuts i reservar.
3- En un altra cassola, amb l'oli restant, sofregir la carn ben salpebrada i lligar-la amb la nata.
4- Omplir els pebrots amb el farcit de carn i col·locar-los en una cassoleta ben coberts de salsa.
5- Acabar-los al forn a 190ºC durant 5 o 10 minuts.
Muntatge
1- Servir els quatre pebrots per comensals ben coberts amb la salsa.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada