dijous, 17 d’octubre del 2013

POLLASTRE AL CHILINDRÓN


Ingredients per a 4 persones
1 pollastre d'1,5Kg aprox.
1 pebrot verd italià
2 pebrots vermells
1 pastanaga
2 cebes
2 grans d'all
100g de pernil serrà
6 tomàquets madurs
4 patates
600ml de brou d'au
100ml de vi blanc
oli d'oliva
1 bitxo
julivert
sal i pebre

Mise-en-place

1- Netejar i tallar el pollastre a 1/8.
2- Pelar i tallar les patates a daus.
3- Pelar i picar a juliana la ceba i la pastanaga.
4- Netejar i tallar els pebrots a juliana.
5- Escaldar els tomàquets i fer-los concassé.
6- Pelar els garns d'all i picar-los.
7- Tallar a dauets el pernil serrà.
8- Picar ben fi les fulles de julivert i la cayena.

Elaboració

1- Ofegar les patates en una paella amb oli, retirar-les del greix un cop cuites i fregir-les, daurant-les 
suaument. Reservar-les sobre paper absorbent.
2- Salpebrar els talls de pollastre i daurar-los en una cassola. Retirar-los.
3- Sofregir les verdures i el pernil. A l'últim moment incorporar el tomàquet i el bitxo picat.
4- Posar el pollastre i ruixar amb el vi.
5- Mullar amb el brou i deixar coure, tapat, a foc suau durant uns 30 -40 minuts.

Muntatge

1- Servir el pollastre al plat amb la salsa i verdures per sobre. Repartir unes patates i julivert picat

Tagged: ,