BACALLÀ A LA VIZCAÍNA
Ingredients per a 4 persones
800gr de llom de bacallà congelat al punt de sal
4 cebes
2 tomàquets madurs
10 nyores
1 llesca de pa
oli d'oliva
2 grans d'all
200gr de pebrots del Padrón
sal
Mis-en-place1- Tallar el bacallà fent racions d'uns 200gr.
2- Posar les nyores en remull i treure-els-hi la polpa.
3- Pelar i picar la ceba a brunoise.
4- Ratllar els tomàquets.
Elaboració
1- En una cassola amb un raig d'oli sofregir la ceba i després el tomàquet.
2- Incorporar la polpa de nyora amb el pa fregir i una mica d'aigua, deixar coure 15 minuts.
3- Passar la salsa vizcaína pel passapurés i reservar en una cassola de fang.
4- En una cassola a la mida es posa oli i s'afegeixen els alls sencers quan comencin agafar color es
retiren i es deixa coure suaument el bacallà.
5- Posar el bacallà cuit dins la cassola de fan amb la salsa, deixar coure uns minuts.
6- Fregir els pebrots.
Muntatge
1- Servir el bacallà amb salsa i els pebrots del Padrón fergits.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada