FIDEUÀ
Ingredients per a 4 persones
300gr de fideus
4 escamarlans
8 gambes
1 sèpia
12 musclos
750ml de fumet fosc
2 grans d'all
4 fils de safrà
250gr de tomàquets
julivert
oli d'oliva
pebre roig dolç
sal
Mis-en-place1- Netejar la sèpia i tallar-la a trossos petits. Reservar la melsa.
2- Ratllar els tomàquets.
3- Pelar i picar l'all i el julivert al morter, juntament amb el safrà.
Elaboració
1- En la paellera amb un raig d'oli es marquen les gambes i els escamarlans amanits amb sal. Es
retiren i es reservem.
2- En el mateix oli es sofregeix la sèpia, després s'afegeix el tomàquet i el pebre roig dolç.
3- Quan el tomàquet estigui ben concentrat posar els fideus i donar-los unes voltes.
4- Incorporar el fumet calent i deixar que arrenqui el bull.
5- Deixar coure 3 minuts i afegir la picada d'all i julivert, les gambes, els escamarlans i els musclos.
Muntatge
Servir a la sala acompanyat amb lactonesa amb all.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada