CALAMARS AMB CEBA
Ingredients per a 4 persones
700gr de calamars petits
2 cebes grans
2 pebrots verds
2 tomàquest madurs
3 grans d'all
fulles de julivert
20gr de pa ratllat
150ml de Xerès sec
oli d'oliva
sal
Mise-en-place
1- Netejar i tallar els calamars a anelles.
2- Pelar i picar els alls.
3- Barrejar l'all picat amb els calamars i deixar macerar a la càmera durant 7 o 8 hores.
4- Pelar i picar la ceba a juliana
5- Netejar i tallar el pebrot a juliana.
6- Picar el julivert.
7- Ratllar el tomàquet.
Elaboració
1- En una cassola de fang posar els calamars macerats amb l'all, la ceba, els pebrots, el julivert, els
tomàquets.
2- Salpebrar, espolsar el pa ratllat i l'oli, coure a foc lent, remenat de tant en tant.
3- A mitja cocció incorporar el Xerès.
4- Retirar la cassola del foc quan els calamars siguin tendres, deixar reposar en la cassola.
Muntatge
1- Servir els calamars amb julivert fresc picat per sobre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada