dilluns, 4 de novembre del 2013

CALLOS A LA MADRILENYA


Ingredients per a 4 persones
800 g - tripa de vedella
100gr de pernil serrà en un tall 
2 xoricets
1 morcilla
150ml d'oli d'oliva
200gr de ceba
300gr de tomàquets
10gr de farina
5 grans d'all
1 cayena
pebre vermell dolç
1 bouquet garní
llor, sal i pebre

Mise-en-place

1- Rentar la tripa i tallar-a a trossos.
2- Pelar la ceba els tomàquets (sense llavors) i els grans d'all i tallar-los a brunoise.
3- Picar la cayena.
4- Tallar a trossos el pernil, el xoriço i la morcilla.

Elaboració

1-Bullir la tripa amb el pernil i el bouquet garní a foc suau fins que siguin ben tendres. Escórrer la 
tripa i reservar el suc de cocció.
2- Sofregir la ceba i els alls, i quan sigui ros incorporar la farina.
3- Afegir el tomàquet i pebre vermell dolç i sofregir uns minuts més fins evaporació de l'aigua del 
tomàquet.
4- Posar la cayena picada, els embotits i els callos escorreguts., barrejar bé.
5- Incorporar una mica de brou de cocció per servir-los sucosos.

Muntatge

1- Servir en plat o cassoleta de fang.

Tagged: ,