dijous, 14 de novembre del 2013

PASTÍS DE TONYINA


Ingredients per a 4 persones
500gr de tonyina (o bonítol net sense espines ni pell)
1 pastanaga 
1 porro petit
1 gra d'all
400ml d'aigua
100ml de nata
2 ous
15gr de salsa de tomàquet
oli d'oliva
julivert
sal

Mise-en-place
1- Pelar i tallar el porro i la pastanaga a brunoise.
2- Picar l'all i julivert.

Elaboració
1- En una olla amb un raig d'oli sofregir la pastanaga i el porro.
2- Incorporar l'all i julivert.
3- Posar l'aigua i deixar coure 5 minuts a foc suau.
4- Posar el peix tallat a daus regulars i deixar-ho coure uns 3 minuts.
5- Triturar-ho tot juntament amb la nata, els ous i la salsa de tomàquet.
6- Afinar el punt de sal i posar-ho en terrines ben folrades amb paper absorbent.
7- Coure durant 45 minuts aprox. al bany maria a 160ºC
8- Deixar refredar per tallar a porcions.

Muntatge
1- Posar un tall de pastís al plat acompanyat per una amanida variada i salsa maionesa.

Tagged: ,