diumenge, 3 de novembre del 2013

MENESTRA DE VERDURES


Ingredients per a 4 persones
8 penques de bledes
400gr de mongeta verda
200gr de fabetes tendres
200g de pèsols
8 carxofes
2 pastanagues
1 ceba
4 espàrrecs verds
8 patates petites
75gr de pernil serrà
100ml de brou vegetal
10gr de farina
oli d'oliva
sal 
Mise-en-place

1- Netejar i tallar cada una de les verdures i coure-les per separat de la manera més adient, deixant-les al punt.
2- Pelar i tallar al ceba juliana.
3- Tallar el pernil a dauets


Elaboració

1- Ofegar la ceba amb un fil d'oli, a foc lent, sense que agafi color, incorporar el pernil serrà i afegir 
la farina, coure lleugerament.
2- S'incorporen les les verdures amb una mica de brou vegetal, pebre blanc mòlt i es cou uns 
minuts.


Muntatge

1- Presentar les verdures ben posades al plat amb la salseta de cocció.


Tagged: ,