PISTO MANCHEGO AMB PATATES I OUS
Ingredients per a 4 persones
4 ous
400gr ceba
300gr pebrot verd
300gr de pebrot vermell
400gr de carabassó
500gr de tomàquet madur
400gr de patates
oli d'oliva
sal i sucre
cebollí (cibulet)
1- Pelar i tallar en mirepoix les cebes i el tomàquet (sense llavors).
2- Rentar i tallar a mirepoix els pebrots i el carabassó.
3- Pelar les patates i tallar-les a daus.
4- Picar el julivert.
Elaboració
1- Fregir les patates. Reservar.
2- Ofegar la ceba amb un bon raig d'oli, fins que sigui tova. Afegir els pebrots i continuar amb la
cocció. Finalment, afegir els carabassons i el tomàquet i deixar-ho coure tot uns 20 minuts. Afinar de
sal i sucre (segons acidesa del tomàquet). Reservar.
3- Fregir els ous en el moment del pase.
Muntatge
1- A sobre del plat, emmotllar les patates, a sobre el pisto (tot ben calent) i per últim l'ou acabat de
fer. Decorar amb cebollí (cibulet) picat i servir.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada