ZARANGOLLO EXTREMENY
Ingredients per a 4 persones
4 patates petites
4 tomàquets
2 cebes tendres
4 pebrots vermell
4 grans d'all
100ml d'oli d'oliva verge
15ml d'oli de vinagre
sal
Mise-en-place
1- Pelar la ceba i tallar-la a juliana.
2- Escalivar els pebrots vermells,els tomàquets i els alls.
Elaboració
1- Coure les patates amb pell en una cassola amb aigua abundant i sal, 20 minuts aprox. (segons la
mida de la patata) fins que siguin tendres. Pelar-les i tallar-les a rodanxes gruixudes.
2- Pelar els pebrots i tallar-los a tires.
3- Pelar els tomàquets i els alls, matxucar-los amb l'oli i el vinagre. Barrejar aquesta salsa amb els
pebrots i deixar-los macerar unes hores.
Muntatge
En el plat fer un llit amb de patata, a sobre afegir el pebrot macerat.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada