dijous, 14 de novembre del 2013

PRESA IBÈRICA AMB MIGAS


Ingredients per a 4 persones
600gr de presa ibèrica
200ml de fons fosc
200gr de raïm blanc
300g de pa sec 
140ml d'oli d'oliva
800gr d'aigua
30gr d'all
1 pebrot vermell
2 cullerades pebrot roig dolç
sal i pebre
Mis-en-place
1- Polir la presa i tallar-la a porcions d'aprox 150gr.
2- Tallar el pa sec ben fi.
3- Tallar el pebrot a dauets.
4- Pelar i treure les llavors als grans de raïm.

Elaboració
1- Marcar la carn ben amanida amb oli, sal i pebre. 
2- En l'oli sofregir els alls sencers i el pebrot tallat.
3- Afegir el pebrot roig vermell.
4- Incorporar l'aigua i una mica de sal, i arrencar el bull.
5- Posar el pa i coure durant uns 20 minuts, sense deixar de remenar, fins que s'evapori l'aigua.

Muntatge
1- En el plat posar la presa marcarda, tallada a filets i be napada amb el fons fosc.
2- A un costat posar les migues amb els grans de raïm. Es pot acabar amb algun germinat.

Tagged: ,