SALMÓ AMB SIDRA, ESPINACS I CASTANYES
Ingredients per a 4 persones
700gr de salmó en un tall
400gr d'espinacs
200gr de castanyes
80gr de llard de porc
200gr de sucre
200ml d'aigua mineral
400ml de sidra
30gr de gingebre fresc
oli d'oliva
claus d'olor
sal i pebre
Mise-en-place
1- Treure les supremes al tall de salmó i deixar-les sense pell i netes d'espines.
2- Marinar el salmó amb la meitat de la sidra.
3- Netejar els espinac i treure la tija.
4- Pelar les castanyes.
Elaboració
1- Bullir les castanyes amb aigua, 20gr de gingebre ratllat, clau i 200g de sucre, fins que estiguin
tendres. Escorre-les i reservar.
2- Saltejar les castanyes amb llard, sucre i la resta de gingebre ratllat, incorporar una mica d'aigua
per fer un almívar.
3- Reduir la sidra en una amb prunes. Triturar i colar, barrejar amb oli d'oliva sense emulsionar.
4- Coure el salmó a la paella ben amanit amb oli i sal.
5- Saltejar els espinacs amb un fil d'oli i sal.
Muntatge
1- Fer un cordó amb la salsa de prunes i sidra, fer una base d'espinacs i a sobre posar el salmó.
2- Fer un cordó amb l'almívar de castanyes i gingebre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada