BOMBÓ LÍQUID DE GAMBA
Ingredients:
1 porro
2 cebes mitjanes
2 grans d'all
1/2 kg de cranc
Caps i pells de gamba
Q/S de Brandy
100 g tomata crua
Q/S pebre vermell dolç
AOVE
Sal i pebre
Fumet de peix a poder ser vermell
1/4 litre de nata 35% mg
500 g de vi d'Oporto
12,5 g de gelificant vegetal de SOSA
Elaboració:
1- Farem una salsa americana amb el primer grup de productes.
2- La passarem per un colador de malla o una "estamenya" o una gassa.
3- Barrejarem 1/2L de salsa americana amb el 1/4 de litre de nata i batrem lleugerament.
4- Emmotllarem en motlles de bombons de la forma que més ens agradi i ho posarem a congelar.
5- Elaborarem la gelatina vegetal amb el vi d'Oporto i quan arrenqui el bull hi abocarem el gelificant vegetal i batrem bé.
6- Anirem gelificant els bombons un a un i els disposarem -IMPORTANT- en una safata folrada amb cambra d'aire amb film.
7- La presentació la farem en cullera i hi podem posar julivert pel damunt.
1 comentaris:
i la recepta?
Publica un comentari a l'entrada