dilluns, 9 de desembre del 2013

RAP i LLUÇ AMB SALSA DE CAVA, CAVIAR DE MÚJOL i PURÈ D'ESPÀRRECS VERDS



Ingredients per a 4 persones
1 rap d'1'5 Kg aprox.
50gr d'escalunya
15gr de mantega
10gr d'oli d'oliva
125ml de cava
50gr de caviar de mújol
200ml de fumet
15gr de mantega
15gr de farina
12 espàrrecs verds
sal
Mise-en-place
1- Treure el cap i reservar per fer el fumet.
2- Treure la pell a la cua i tallar-la en 4 peces d'uns 180-200gr.
3- Tallar la escalunia a brunoise.
4- Escaldar les puntes d'espàrrecs.

Elaboració

1- Ofegar l'escalunya quan sigui tendre posar el cava i escalfar el rap. Reservar.
2- Fer una velouté de rap amb el fumet i el suc de cocció del rap.
3- A l'últim moment posar el caviar.
4- Saltejar els espàrrecs verds.

Muntatge

1- Posar les puntes d'espàrrecs al fons del plat a sobre el medalló de rap ben napat amb la salsa de cava i caviar.



Tagged: ,