ARRÓS CALDÓS DE LLAMÀNTOL
Ingredients per a 4 persones
300 g d’arròs
2 llamàntols
2 cebes
2 tomàquets madurs
pebre vermell dolç
70ml de xerès sec
2 grans d'all
julivert
1 ½ l de fumet de peix vermell
oli d'oliva
sal
Mis-en-place1- Pelar i tallar la ceba a brunoise.
2- Ratllar la tomàquet.
3- Picar l'all i julivert.
Elaboració
1- Tallar el llamàntol a trossos i reservar.
2- En una cassola feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet, l’all i el julivert.
3- Afegiu-hi el pebre vermell i la copa de xerès, que deixareu reduir.
4- Aboqueu-hi el fumet de peix vermell i quan arrenqui el bull tireu-hi l’arròs i el llamàntol (només
els caps, les cues s'afegiran quan faltin uns 5 minuts de cocció).
5. Deixeu-ho bullir en total uns 12 minuts, apagueu el foc i deixeu que s’acabi de fer a l’olla (uns 5
minuts més).
Muntatge
1- Servei l'arròs caldós ben calent amb els trossos de llamàntol corresponents.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada