POLLASTRE AMB ESCAMARLANS
Ingredients per a 4 persones
1 pollastre
12 escamarlans
400 gr de cebes
200gr de tomàquets
1 raig de brandi
Oli d'oliva
Sal i pebre
Farina
Aigua (o fumet o brou d'au)
Ingredients per la picada
25gr d’ametlles
10gr de xocolata
2 galetes
2 grans d’all
Julivert
Una mica de vi ranci
Mi-en-place:1- Passeu el pollastre per la flama i tallar-lo a 1/8.
2- Piqueu la ceba.
3- Ratlleu el tomàquet.
Elaboració:
1- Salpebreu, enfarineu i enrossiu els trossos de pollastre en una cassola amb oli i reserveu-los.
2- En el mateix oli fregiu els escamarlans i reserveu-los.
3- Feu-hi el sofregit amb la ceba, quan sigui ben rosa incorporar-hi el tomàquet.
4- Poseu-hi el pollastre, flamegeu-lo amb el brandi i cobriu-lo amb aigua (o brou d'au).
5- Deixeu-ho coure i quan faltin 10 minuts incorporeu-hi els escamarlans i la picada deixatada amb
el vi ranci.
Muntatge:
1- Repartir en el plat 2 trossos de pollastre i 3 escamarlans, ben col·locats.
2- Decorar amb una branqueta fresca de farigola (o similar).
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada