CABELL d’ÀNGEL
(Taller de fruites i melmelades SETMANA GASTRONÒMICA)
INGREDIENTS:
1,750 aigua
800g de sucre
1 branca de canyella
1 llimona
MISE-EN-PLACE
1-Netejar
la pell de la carbassa
2-Trencar
la carbassa i posar-la a escaldar per tal de poder separar bé la pell i les
llavors
3-Pesar
la polpa i per cada kg d’aquesta seguir l’elaboració amb els ingredients que
es descriuen en aquesta recepta
4-Raspar
una llimona i esprémer-la per fer-ne suc
ELABORACIÓ
1-Bullir
la polpa en aigua que la cobreixi uns 40 minuts fins que quedi transparent
2-Escòrrer
i refredar en aigua freda
3-Desfilar
a ma ja que si ho fem amb turmix o passapurès perdríem els fils típic del
cabell d’àngel i esbandir 2 o tres cops més.
4-Preparar
un almívar de 1.750L d’aigua i 800 de sucre, el coem fins que faci bombolles
grosses.
5-Hi
afegim el suc de la llimona amb la pell raspada
6-Hi
podem tirar la canyella
7-Hi
afegim la polpa desfilada
8-Coem
¾ d’hora
9-Empotem
en calent10-envasar al buit i reservar
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada