dimarts, 14 de gener del 2014

MELMELADA de CÍTRICS 

(Taller de fruites i melmelades SETMANA GASTRONÒMICA)



INGREDIENTS:
2 kg de fruita (2 aranges, 3 taronges i 2 llimones)
2 kg de sucre

MISE-EN-PLACE
1-Treure la pell tallar a juliana
2-Coure en aigua durant 40 minuts
3-Reservar
4-Tallar les fruites i reservar les llavors

ELABORACIÓ
1-Posar en una cassola 2 litres d’aigua, la fruita tallada, els pinyols en una gassa lligada i coure tot ½ hora.
2-Treure la gassa i passar la fruita pel passapurés
3-Mesurar el suc de la cassola i afegir aigua fins als 2 litres bullir les pells de 20 a 35 min fins que siguin toves
4-Tirar-hi la polpa i afegir els 2 kg de sucre. Remenar perquè es disolgui
5-Coure 40 minuts més
6-Escumar
7-Empotar en calent

Tagged: ,