CANELONS D'ESPINACS de pasta fresca
Ingredients per a 4 persones
750gr d'espinacs frescos
1 ceba
75gr de pinyons
40gr de panses
100gr de mató
25gr de formatge parmesà ratllat
100gr de formatge emmental ratllat
45gr de mantega
35gr de farina
750ml de llet
oli d'oliva
sal i pebre blanc
Plaques de pasta fresca:
500 g farina mitja força
3 ous
sal
Mis-en-place
1- Pelar i tallar la ceba a brunoise.2- Netejar i tallar les fulles d'espinacs, treure la tija si és molt gruixuda.
3-Amassarem la pasta fresca i elaborarem les plaques de canelons
4-Les bullirem i les reservarem
Elaboració
1- En una paella gran, amb unes gotes d'oli hi saltejar els espinacs, un cop fets i freds deixar
escórrer.
2- En una paella, sofregir la ceba, un cop feta afegir els pinyons i les panses.
3- Apartar del foc, incorporar el mató i el parmesà, barrejar i reservar.
4- Fer una beixamel amb la mantega i la farina, quan el roux sigui un pel ros incorporar la llet
calent, deixar bullir i afinar de sal, pebre i nou moscada.
5- Coure els canelons seguin les indicacions del fabricant.
6- Escórrer-les i posar-les sobre un drap farcir-los amb la mescla d'espinacs, formatges i fruits secs a
la que haurem afegit un parell de cullerades de beixamel.
7- En una safata amb una mica de beixamel posar els canelons farcits, cobrir amb la resta de
beixamel i posar el formatge emmental ratllar.
8- Coure al forn i gratinar-los.
Muntatge
1- Servir tres canelons al plat amb beixamel.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada