dissabte, 25 de gener del 2014

COCA DE RECAPTE amb moll de l'os i botifarra de perol


Ingredients per a 4 Pax:
150g de farina de força
25g de llet
25g d'aigua
25g de llard de porc
10g de llevat fresc
5g de sucre
5g de sal
400g de ceba
200g de tomàquet madur
2 pebrots
1 albergínia
oli d'oliva i sal
Moll de l'òs
Botifarra de perol
Mise-en-place:
1—Tallar la ceba a brunoise i reservar.
2—Ratllar els tomàquets.
3—Escalivar els pebrots i l'albergínia.
4—Treu escata i filets a l'arengada.
5-Extreure el moll de l'òs
Elaboració i muntatge de la coca:
1—Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
2—Treballar la farina amb els líquids, l'aigua i el sucre. Controleu la textura i la tenacitat de la
massa. Incorporar el llevat i per últim la llard de porc. Deixeu reposar fins que dobli el volum.
3—Estirar la massa deixant-la ben fina, amb un gruix d'uns 3mm, tallar rectangles d'uns 15 cm x 7
aprox.
4—Posar a sobre de la coca el sofregit, ben estès, i a sobre fent files primes el pebrot i l'albergínia
escalivada.
5—Posar a sobre els talls de perol i el moll de l'òs, un fil d'oli i fornejar fins que la massa estigui cuita.
Muntatge del plat:
1—En el plat triat posar la coca de recapte calent.

Tagged: ,