MELMELADA de LLIMONA
(Taller de fruites i melmelades SETMANA GASTRONÒMICA)
INGREDIENTS:
Gassa
(estameña)
MISE-EN-PLACE
1-Netejar
les llimones
ELABORACIÓ
1-Escaldar
5 minuts les llimones en aigua bullint
2-Tallar
les llimones en dos i escórrer el suc.
3-Pelar
la pell i tallar-la juliana
4-Guardar
les llavors en una gassa lligada
5-Posar
una cassola al foc amb 3
litres d’aigua, el farcellet de pinyols i quan bulli
l’aigua tirar-hi les pells i coure de 20 a 25 minuts
6-Afegir
el sucre, remenar perquè es dissolgui el sucre
7-
Coure 20 minuts
8-Afegir
el suc de les llimones
9-Coure
10 minuts més fins aconseguir el punt
de textura
10-Escumar
11-Empotar12-Esterilitzar
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada