dimarts, 14 de gener del 2014

MELMELADA de POMA

(Taller de fruites i melmelades SETMANA GASTRONÒMICA)



INGREDIENTS:
2 kg de pomes
1 llimona pell a juliana
1 branca de canyella
1 kg de sucre
Suc 2 llimones
MISE-EN-PLACE
1-Rentar i tallar les pomes remullant-les en el suc d’una llimona
2-Pelarem una llimona

ELABORACIÓ
1-Posar a bullir les pomes en 1 dl d’aigua, la pell de llimona i una branca de canyella
2-Courem 10 minuts a foc lent durant uns 10 minuts, les pomes han de quedar desfetes
3-Passem pel passapurès
4-Afegirem 1 kg de sucre i remenarem i courem 10minuts més a foc fort i destapat
5-Hi tirarem el suc de l’altre llimona i courem 5 minuts més
6-Treurem la pell de la llimona i la canyella
7-Empotar


Tagged: ,