dissabte, 18 de gener del 2014

TALLER DE BOTIFARRES 

        (Taller de Botifarres Setmanes Gastronòmiques)


Ingredients:



Espatlla de porc 70%
Cansalada de porc 30%
18 g/kg de sal
3'5 g/kg de pebre negre

Per cada pastada de 4 Kg de carn:
     Escalivada: 
2 pebrots vermells escalivats
1 albergínia escalivades
3 cebes escalivades

    




   Formatge blau i nous:
500 g de formatge blau
300 g de nous picades






  
  
   Ceba confitada:
5 cebes
300 de sucre

  

  





   Bolets:
600 g de bolets
All i julivert Q/S










   Espinacs, panses i pinyons
500 g d'espinacs frescos
300 g de panses
200 g pinyons





   Dolça
750 g/kg de sucre
raspadura de 6 llimones
2 c/c de canyella en pols















Tagged: , ,