dimarts, 11 de febrer del 2014

BACALLÀ A LA LLAUNA AMB MONGETES DEL GANXET



Ingredients per a 4 persones
800gr de bacallà dessalat al punt de sal
4grans d'all
100ml de vi blanc
5gr de pebre roig dolç
julivert picat
100gr de farina (aprox. per enfarinar el peix)
oli d'oliva
200gr de mongeta del ganxet
1 bouquet garní

Mise-en-place
1- Tallar el bacallà (220gr. Aprox per ració) i treure escata.
2- Picar l'all
3- Picar el julivert.

Elaboració

1- Coure la mongeta del ganxet amb un bouquet garní fins que siguin tendres uns 45 min. aprox.
2- Enfarinar el bacallà i fregir-lo, després posar-lo en una llauna de forn.
3- En el mateix oli fregir els alls i quan estiguin rossos afegiu-hi el julivert, el pebre vermell i,
immediatament, el vi blanc.
4- Deixar-ho bullir 5 minuts i tirar-ho sobre el bacallà.
5- Poseu la llauna al forn uns minuts abans de servir.

Muntatge

1- Posar el ganxet en el fons del plat i a sobre el bacallà a la llauna.

Tagged: ,