CREMA DE CARBASSA
Ingredients per a 4 persones
750 gr de carbassa
100gr de porro
100gr de patata
100gr de pastanaga
50gr de ceba
50ml d'oli d'oliva
700ml. d'aigua
15 gr de fulles de julivert
15gr de fulles d'alfàbrega
sal i pebre
1- Pelar i tallar a mirepoix la ceba i el porro.
2- Pelar i tallar a daus la carbassa, la pastanaga i la patata.
3- Escaldar els fulles de julivert i alfàbrega. Reservar.
Elaboració
1- Sofregir el porro i la ceba amb un bon raig d'oli.
2- Incorporar la carbassa, la pastanaga i la patata, sofregir uns minuts més.
3- Incorporar l'aigua calent i coure-la durant 20 minuts.
4- Triturar, rectificar i colar.
5- Triturar les herbes escaldades amb l'oli, colar i reservar en biberó.
Muntatge
1- Posar la crema de carbassa ben calent i a sobre un fil d'oli d'alfàbrega.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada