dimarts, 11 de febrer del 2014

SUQUET DE MUSSOLA



Ingredients per a 4 persones
1Kg de mussola
500gr de patates
400gr de tomàquet madur
1 cabeça d'alls
30gr d'ametlla torrada
2 llesques de pa
1L de fumet
150ml. d'oli d'oliva
pebre vermell dolç
julivert
sal i pebre
Mis-en-place
1- Pelar els alls sencers.
2- Netejar la mussola, filetejar-la i fer supremes (190 gr.).
3- Pelar i treure les llavors del tomàquet i picar.
4- Pelar i tallar les patates a daus.
5- Picar el julivert.

Elaboració
1- Fregir en una cassola els alls i les llesques de pa. Retirar-ho i fer picada i reservar-ho.
2- A la mateixa cassola sofregir el tomàquet.
3- Incorporar el pebre vermell dolç.
4- Sofregir lentament el tomàquet fins textura llisa.
5- Salpebre la mussola i afegir-la al sofregit i mullar-la amb el fumet.
6- Incorpora la picada. I deixar coure fins textura desitjada.
7- Rectificar de sal i punt d’acidesa.
8- Afegir les patates fregides.

Muntatge
1- Posar la mussola al plat amb patates i julivert picat per sobre.

Tagged: ,