BLINIS de Salsitxa negra marina
Ingredients:
1 ou
175 ml de llet
125 g de farina
40 g de mantega
40 g de sucre
2 cc d'impulsor
Q/S sal
Elaboració:
1-Barrejar els ingredients secs, la farina, l'impulsor, el sucre i la sal
2-Mesclar la llet i els ous i l mantega empomada
3-Reservar 30 minuts
4-Tallar la salsitxa en tres talls
5-En una paella antiadherent posar dues cullerades de cafè amb llet de pasta de BLINIS
6-Saltar la salsitxa amb un fil d'oli
7-Posar damunt els tres talls de la salsitxa saltada
8-Servir ben calent
BLINIS DE PATATA I BOTIFARRA NEGRA
(Recepta del CELLER DE CAN ROCA)
250 g patata
100 g botifarra negra
85 g rovell d'ou
100 g de clares
50 g de farina
40 g de nata líquida
1 ceba mitjana
AOVE
Sal
Mesclum
Vinagre
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada