GALETES DECORADES AMB GLAÇA REAL I CARAMEL
Ingredients:
Per les galetes
250 g de mantega empomada
250 g de sucre llustre
1 ou
650 g de farina fluixa
3 c/c de llet
Aroma Q/S
Per la glaça
1 clara d'ou
200 g de sucre llustre
1 c/c de suc de llimona
Caramel
200 g d'isomalt
Q/S colorant en gel
Elaboració:
2-el sucre amb la mantega
3-Incorporem l'ou i l'aroma
4-la farina en tres vegades i finalment la llet segons densitat
5-S'ha d'estirar al gruix desitjat i deixar reposar 3 hores a la cambra
6-Passat aquest temps traurem la massa i amb el talla-pastes les hi donarem el perfil desitjat
7-Sobre un silpat les courem a 180ºC durant 10 min
8-Mentre les galetes es refreden podem preparar la glaça
9-Barregem la clara d'ou amb el sucre i el suc de llimona, aconseguint una textura en que aguanti el dibuix uns 10 segons
10-Formem un cornet i introduïm la glaça a dins.
11-Un cop les galetes siguin completament fredes podrem dibuixar a dins
12-Finalment, amb el sucre isomalt, farem les formes, bullirem el sucre a 110ºC (Ull amb el sucre perquè crema molt!!!) hi barregem el colorant i farem amb l'ajuda del silpat i els talla-pastes anirem donant dibuix al sucre.
13-Presentem les galetes sobre una blonda.
14-Bon dia del enamorats!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada