TRINXAT DE LA CERDANYA
1 col verda d'hivern
1Kg de patates
150g de botifarra negra
200g de cansalada fresca amb pell
2 grans d'all
llard de porc
oli d'oliva
sal i pebre
Mise-en-place:
1. Pelar la botifarra i tallar-la a daus.
2. Pelar la patata i tallar-la a talls regulars.
3. Netejar la col i tallar-la a trossos regulars.
4. Tallar la cansalada a lamines primes.
5. Pelar els alls.
Elaboració:
1. Bullim la patata i la col en recipients separats.
2. Coure la cansalada amb una mica d’oli, a poc a poc perquè es vagi bufant la cotna. Reservar.
3. En una paella amb un fil d'oli i llard de porc enrossir els alls.
4. Retirar els alls, incorporar la col i la patata i ho anem xafant amb una escumadora.
5. Un cop ho tenim,incorporar el daus de botifarra.
Muntatge:
1. Finalment, salta la ració en una paella fins que quedi ben rossa.
2. Tornem a passar per la paella i llavors la posem damunt del trinxat.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada