diumenge, 23 de febrer del 2014

Girasole de pollastre rostit amb salsa Demi-Glace i Gnocci de carbassa


Ingredients:
Girasole
Salsa demi-glace
Gnocci de Kuzu
Gnocci de carbassa


Per el girasole:
Pasta fresca
200g de farina
2 ous XL
1 rovell
Elaboració:
1.-Amassarem els ingredients fent un volcà
2.-Treballarem fins que estigui l'ou completament incorporat
3.-Reservarem

Elaboració:
1.-Estirarem la massa fins aconseguir l'espessor desitjat
2.-Farcirem com si féssim raviolis
3.-Tallarem en forma de girasole
4.-Courem en aigua bullint i abundant fins que siguin cuits 5-6 minuts

Per el Gnocci
Ingredients
1 Kg de patata bullida
200g de farina
1 ou
sal
Elaboració:
1.-Amassar la farina amb la patata i l'ou i sal
2.-Tallar i formar els gnocci
3.-Bullir (fins que floten)
4.-Reservar

Per als Gnocci de carbassa:
Ingredients
250g de crema de carbassa
250g d'aigua
50g de Kuzu
Elaboració:
1.-Barrejar el Kuzu amb l'aigua
2.-Barrejar amb la carbassa
3.-Rectificar de salt
4.-Escalfar 
5.-Formar i tirar en aigua amb gel
6.-Reservar

Muntatge:
1.-Disposar els girasole al fons del plat
2.-Salsar amb la Demi-glace
3.-Saltar els gnocci amb salsa de carbassa i posar-los al plat
4.-Escalfar els gnocci de Kuzu i disposar-los al plat
5.-Servir ben calent




Tagged: