dilluns, 10 de març del 2014

Amanida tèbia de truita de riu al vapor de fonoll i vinagreta de dent de lleó


Ingredients:
Enciam variat de diferent fulles
Radicho, fulla de roure, escarola,...
2 Truita de riu
1 manat de fonoll
Oli OOVE
Vinagre de vi blanc
pètals de flor de dent de lleò
Sal
Pebre blanc

Elaboració:
1.-Elaborar una vinagreta i en l'últim moment afegir els pètals de dent de lleó
2.-Treure tota l'espina de la truita de riu i mantenir els filets ben nets i al timbre
3.-Preparar l'aigua i quan estigui a punt de bullir tirar-hi el fonoll i coure en aquest vapor la truita de riu.

Muntatge del plat:
1.-Disposar en un plat fred en un costat del plat un bouquet d'amanida
2.-A sota hi posarem els filets de truita de riu
3.-Amanirem amb la vinagreta
4.-Si tenim temps elaborarem una gelatina de juliverd o anet per tal de posar unes anelles d'aquesta 

Tagged: ,