PARMENTIER DE CAMAGROCS AMB OUS ESCALFATS I PATATA PALLA
Elaboració de l'ou escalfat:
Ingredients:
Aigua
vinagre
sal
4 ous frescos
Paper de cel·lulosa
1.-Posarem a bullir l'aigua i hi afegirem un raig d'aigua i la sal
2.-Farem un remolí amb una escumadora
3.-Hi tirarem els ous de tres en tres
4.-Els traurem un cop cuits i els posarem en paper de cel·lulosa
5.-Tallarem les parts no desitjades
6.-Reservem
Elaboració de la Parmentier:
Ingredients:
3 patates grosses
1 porro
100g nata
Dues cullerades de pols de bolets
2- Colar-la (reservant una part d’aigua de cocció)i passar-la ben fina amb una mica d’aigua, nata
líquida, el porro confitat i la pols de bolets. Colar per xinès i afinar-la.
Farcell petit de patata palla:
Ingredients:
1 patata grossa
cordill
paper sulfurat
1.-Tallarem a la mandolina patata palla
2.-Quadrarem el resultat
3.-Embolicarem fent farcells petits que lligarem amb paper sulfurat en que deixarem la part de dalt visible
4.-En el moment del passe fregirem en oli
5.-Refredarem i enretirarem els cordills
Muntatge:
1.-Un parell de cullerades al fons del plat
2.-Un ou escalfat a sobre
3.-Al damunt del plat hi posarem el farcell de patata palla amb una mica de sal
4.-Posarem finalment un cordill de crema de bolets
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada