dijous, 20 de març del 2014

Bunyols de sípia


(Recepta de Pep Noguer a la revista CUINA nº156)
Ingredients:
500g de sípia
200g ceba confitada
OOVE
Julivert picat

Per la pasta "choux"
200g de fumet blanc de peix
150g de farina fluixa
100g mantega
5g nata 35% MG
sal, pebre blanc
2-3 ous enters
Elaboració:
1.-Posarem a bullir els elements líquids, la nata, el fumet i la mantega.
2.-Apartarem del foc quan estigui bullint i hi escladarem la farina repçmenant enèrgicament i hi afegirem la sal i el pebre.
3.-Anirem afegint els ous un a un i ho deixarem refredar tot uns minuts.
4.-Prèviament haurem cuit, en cocció llarga la sípia ben tova amb la ceba confitada
5.-Ho barejarem tot fregirem petites porcions de pasta en oli a 160ºC, ull amb la temperatura de l'oli
6.-Reservarem en paper absorvent i emplatarem al moment.

Tagged: ,