Jordi Parés i Mozo
Pàgina d'inici
diumenge, 2 de març del 2014
Crema Saint Honoré
12:22 by enjordipares@gmail.com
No comments
Crema Saint Honoré
Ingredients:
1L de nata (35% mg)
300g de crema pastissera
50g de sucre
Elaboració:
1.-Mesclar la nata amb la crema pastissera
2.-Montar la barreja com si fos nata
3.-Afegir el sucre poc a poc
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a X
Comparteix a Facebook
Tagged:
Postres MP04
,
RECEPTES
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Categories
aletes de pollastre
(1)
APERITIU
(76)
ARROSSOS
(4)
BASES DE PASTISSERIA
(10)
Braves
(1)
bread at home
(1)
CARNS
(57)
cereals
(1)
coca de recapte
(1)
coques de vidre
(1)
cornets i banyetes de sobrassada
(1)
crestes de poma
(1)
Croquetes
(1)
DOCUMENTS
(7)
Dolços
(4)
enfilats
(1)
ENTRANTS CALENTS
(71)
ENTRANTS FREDS
(42)
formatjades
(1)
Fotografies del grup
(4)
GUARNICIONS
(6)
guirlache
(1)
joemconfino
(3)
joemcorono
(4)
joemquedoacasa
(3)
llenques per untar
(2)
Nadal
(4)
nuggets
(1)
PA
(4)
pa a casa
(2)
Panadons
(1)
PEIXOS
(43)
pinxos
(1)
Postres MP04
(92)
Postres MP06
(46)
RECEPTES
(401)
rubiols
(1)
SALSES
(3)
SOPES CALENTES
(6)
Tallers
(28)
torró ametlles
(1)
torró xocolata
(1)
turrón almendras
(1)
Dades personals
enjordipares@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet
Seguidors
Amb la tecnologia de
Blogger
.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada