Jordi Parés i Mozo
Pàgina d'inici
diumenge, 2 de març del 2014
Ganache de chocolata
12:15 by enjordipares@gmail.com
No comments
Ganache de chocolata
Ingredients:
300g nata (35% mg)
300g cobertura xocolata
Elaboració:
1.-Escaldar la nata
2.-Afegir la nata a la xocolata
3.-Farcit tartaletes
Envia per correu electrònic
BlogThis!
Comparteix a X
Comparteix a Facebook
Tagged:
Postres MP04
,
RECEPTES
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Categories
aletes de pollastre
(1)
APERITIU
(76)
ARROSSOS
(4)
BASES DE PASTISSERIA
(10)
Braves
(1)
bread at home
(1)
CARNS
(57)
cereals
(1)
coca de recapte
(1)
coques de vidre
(1)
cornets i banyetes de sobrassada
(1)
crestes de poma
(1)
Croquetes
(1)
DOCUMENTS
(7)
Dolços
(4)
enfilats
(1)
ENTRANTS CALENTS
(71)
ENTRANTS FREDS
(42)
formatjades
(1)
Fotografies del grup
(4)
GUARNICIONS
(6)
guirlache
(1)
joemconfino
(3)
joemcorono
(4)
joemquedoacasa
(3)
llenques per untar
(2)
Nadal
(4)
nuggets
(1)
PA
(4)
pa a casa
(2)
Panadons
(1)
PEIXOS
(43)
pinxos
(1)
Postres MP04
(92)
Postres MP06
(46)
RECEPTES
(401)
rubiols
(1)
SALSES
(3)
SOPES CALENTES
(6)
Tallers
(28)
torró ametlles
(1)
torró xocolata
(1)
turrón almendras
(1)
Dades personals
enjordipares@gmail.com
Visualitza el meu perfil complet
Seguidors
Amb la tecnologia de
Blogger
.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada