dilluns, 10 de març del 2014



Per a la galta de porc
Segueix enllaç

1.-Un copo tinguem la galta a punt la trinxarem i elaborarem una terrina omplint un gastronorm de galta i posant-hi pès al damunt
2.-En el moment del servei tallarem una ració, esclafarem la terrina i salsarem amb salsa demi-glace

Per al coc de calçot

Ingredients
3 ous
30g de farina
80g d'ametlles
20g de sucre
60g de crema de calçot
2 cargues de sifó
Vasos de plàstic
Elaboració:
1.-Barrejarem tots els ingredients i deixarem reposar
3.-ho colarem TOT en un colador de malla, pas molt important
4.-Omplirem el sifó
5.-ho deixem refredar al timbre
6.-Ompirem amb dues càpsules
7.-Tallarem una mica els culs dels gots i d'un en un omplirem fins a la meitat
8.-o courem al microones a temperatura mitja
9.-Desmotllem i reservem

Per al purè d'api

Ingredents

1.-Bullirem mig manat d'api
2.-Triturarem i passarem per el colador de malla
3.-Posarem a textura adient amb gel espessa
4.-Guardem en un biberó

Tagged: ,