divendres, 14 de març del 2014

Tatín de favetes amb caramel de parmesà i sablé de parmesà amb mató i anxoves


Ingredients:
Tatín de favetes:
Sablé de parmesà
200g de farina fluixa
200g de parmesà
200g mantega pomada
2 rovells d'ou
q/s aigua
1.-Barrejar la farina amb el parmesà
2.-Afegir la mantega i la yema d'ou i finalment, si fa falta l'aigua
3.-Reposar en nevera

300g favetes repelades
200g sofregit sec de verdures
100ml crema de llet
2 ous
qs sal
1.-Omplir els motlles amb la farça
2.-Tapar amb la pasta sablé de parmesà
3.-Enfornar en forn calent a 180ºC en sec 20'

Sablé de parmesà amb mató i anxoves
Pasta sablé de formatge
Sablé de parmesà
200g de farina fluixa
200g de parmesà
200g mantega pomada
2 rovells d'ou
q/s aigua
1.-Barrejar la farina amb el parmesà
2.-Afegir la mantega i la yema d'ou i finalment, si fa falta l'aigua
3.-Reposar en nevera
4.-Enfornar en forn calent a 180ºC 15'
5.-Farcir amb una emulsió de nata amb mató
6.-Coronar amb una pasta d'anxoves

Caramel de parmesà
200g fondant
100g glucosa
100g isomalt
1.-Fondre el fondant i la glucosa 
2.-Afegir l'isomalt
3.-Posar a 160ºC
4.-Estirar en silpat i reservar amb sal de silici
5.-Estirar en calent
6.-Formar triangles, afegir parmesà i donar forma al caramel
7.-Emplatar

Tagged: ,