dimarts, 8 d’abril del 2014

Amanida tèbia de pedrers confitats i parfait d'aviram amb crumble de blat i gelatina de vi dolç


Ingredients:
Pel parfait:
200g de fetge d'au
200g de mantega
3g de sal
1g de pebre blanc
25g de vi dolç
150g de nata líquida
1.-Blanquejar els fetges en aigua amb sal
2.-Triturar els fetges amb la mantega i la sal i cure a bany maria a 80ºC comprovar amb termòmetre.
3.-Afegir la nata i triturar a velocitat lenta
4.-Colar i posar en un motlle
5.-Refredar en cambra

Pedrers confitats:
1 kg de pedrers
OOVE
Sal
Pebre
Espècies diverses
1.-Posar els pedrers a coure en oli a 80ºC durant 1 h
2.-Quan siguin tendres reservar en el seu oli.

Muntatge del plat:
1.-Amb una anella d'emplatar posarem l'enciam a dins amanit
3.-Sense treure l'anella posarem els trossos de pedrers lleugerament saltats al moment al damunt
4.-Posarem tres canefes de parfait fetes amb culleres de cafè moka
5.-Decorarem amb gelatina de vi dolç i el crumble de blat
6.-Ho acabarem amb un fil de reducció de vinagre balsàmic.


Tagged: ,